Onze Evasion staat in een garage in Eeklo, waar ze er een LPG-installatie gaan inplooien (of er al mee bezig zijn, hopelijk). We vonden dat het er allemaal heel goed uitziet: snelle antwoorden op onze vragen om informatie, aanbod goedkoper dan alle anderen die we aangeschreven hadden, ze weten waarover ze klappen, nog wat gratis extraatjes (tas voor reservewiel, boek met alle LPG-tankstations in Europa…). Dus moeten we het nu doen met een vervangwagen: een superdeluxe (NOT!!) Opel Corsa! We hebben het gevoel dat we met ons gat op straat slepen, Nic ziet rood van aan het stuur zonder bekrachtiging te trekken, het bakske trekt nauwelijks op en rammelt langs alle kanten ­čśÇ Maar goed, ’t is een wagen, we moeten er niet voor betalen ook, en ’t is maar tot zaterdag (jaja, we mogen onze wagen ophalen op een feestdag), dus we zullen het wel zo lang uithouden zeker?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?