Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. die foxmarks heb ik natuurlijk uitgeprobeerd hé en ik moet zeggen, zelfs Y. vindt het precies wel iets oké. (en je weet dat hij er soms moeite mee heeft dat ik één en ander ga beginnen downloaden 8) 😉 )
    Je ziet, zo leer ik elke dag weer iets bij se.

  2. Wat ik zelf handiger vind is al je Bookmarks bij Google Bookmarks onderbrengen en dan met behulp van de Gmarks extensie in Firefox in de sidebar weergeven.
    Geen synchronisatie nodig, want je bekijkt altijd de “live” bookmarks op de server.

  3. Google Sync was te overladen met functies voor mij. Het deed wat ik wilde, maar deed ook veel meer dan ik wilde (geschiedenis, cookies, enz. mee synchroniseren). Akkoord, je kan al die functies uitschakelen, maar dan vind ik een extensie die enkel doet wat ik wil, toch beter. Plus dat Foxmarks mijn browser minder vertraagt bij het opstarten dan Google Sync.

Zeg het eens?