Ik heb mijn portie vrijdag de dertiende wel gehad vandaag.

Vanmorgen op weg naar het werk deed mijn fiets nogal wiebelig. Even gecontroleerd en ja, mijn achterband stond plat. Fiets achtergelaten aan de Zuid, en met de bus verder. Met het plan in het terugkeren hem weer op te pompen aan dat persluchtgeval aan de bib (al goed dat D. op het werk dat wist). Maar zover ben ik niet geraakt: na 20 minuten wachten op bus 6, kwamen twee vriendelijke mensen ons vertellen dat we niet moesten wachten, er was staking bij De Lijn. Hrmph. Terug naar het werk, alwaar lieve D. voorstelde om me naar huis te brengen.

Onderweg zijn we mijn fiets gaan oppikken aan de Zuid (toch gemakkelijk, zo’n autootje met laadruimte). Het is me nu nog steeds niet duidelijk hoe dat zit met die staking. Wat wel duidelijk is, is dat er een gat in mijn band zit. Nadat ik hem opgepompt had, hoorde ik de lucht er zo uit sissen. Hrmph.

Even later wist de buurvrouw me te vertellen dat de mannen van Ivago mijn karton niet meegenomen hadden, omdat dat in een plastieken bak zat. Zelfs mijn kranten, die er mooi met touw samengebonden bovenop lagen, hebben ze niet meegenomen, de hufters. Hrmph.

Nu ben ik aan het twijfelen. Was dit mijn portie vrijdag de dertiende al, of neem ik morgen het risico niet mijn kop buiten de deur te steken?

Niet dat ik geloof in dat soort onzin hoor.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: