Als ik om 8u05 vertrek, hoop ik de bus van 8u15 te hebben op de Wolterslaan. Deze week was die 1 keer op tijd, 2 keer te laat, en vanmorgen had ik rond 8u15 de vorige bus die een eind te laat was. Veel volk dus, meer dan gewoonlijk. Geen goesting om tussen 2 mensen ingeprangd mijn gazet te lezen, dus wat mensjes zitten observeren. Een vriendelijke, glimlachende Indische dame op sandaaltjes, een kwiek oudje in trainingspak en op basketsloffen, de universitair met z’n zwarte aktentas, paraplu en ribfluwelen jasje, de man waarvan iemand met meer talent zo een karikatuur zou kunnen maken, met z’n sikje en pruilende onderlip en nietsziende blik naar buiten… wel eens leuk om doen, maar ik was toch content dat we de zuid voorbij waren, en ik nog op het gemakje een beetje kon lezen.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: