Vroeg

Ambiance ’s morgens, hoezee!

Wij om kwart voor zes uit onze nest. Jens moet daarvan wakker geworden zijn, en kwam plassen. Hij heeft al een tijd de gewoonte vroeg wakker te zijn, en zet zich dan TV te kijken, maar euh, om 6u? Thanks but no thanks. Jens dus naar boven gestuurd met de opdracht terug in zijn bed te kruipen tot we hen komen halen.

2 minuten later: Lies komt plassen en verdwijnt weer naar boven.

10 minuten later: Milan verschijnt beneden, al helemaal gekleed 😯 ’t Is nog geen kwart na zes begot! Maar da’s toch niet erg? Kruip terug in uw bed gij! Jamaar, ik was wakker van Jens en Lies! Milan terug naar af, naar boven.

Janna is ondertussen ook wakker, zien we.

Als we in bad zitten, komt Lies weer naar beneden. Ze staat wat te drentelen, als we vragen wat er is, blijkt dat Jens haar naar beneden gestuurd heeft.

Twintig voor zeven ga ik ze halen. Jens en Lies hebben de PC opgezet, en Lies zit te roepen.

Aaaaaaaaaaaargh! Volgende week zullen de instructies duidelijk zijn: wie wakker is, blijft boven en houdt zich koest, zodat de rest van het huis niet ook wakker is. Daar is iedereen onderhand wel oud genoeg voor, om een beetje rekening te houden met elkaar.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: