Ik ben voorzien

Ik heb me wat beter voorzien op het mooie weer: kleedje aan, sandaaltjes aan, licht truitje aan, en mijn fietstas mee zodat dat truitje in het naar huis rijden gemakkelijk weggestoken kan worden.

En een groot stuk karton achter mijn scherm, want de zon zit hier weer vollen bak binnen (nu zit ze dus vlak boven mijn scherm te schitteren), geen zonnewering. Er waren werken met een hoogtewerker aan de gebouwen deze week, waardoor de zonnewering niet naar beneden kon. Nu zijn die werken al 2 dagen gedaan, maar nog geeft de zonnewering geen kik. Waarschijnlijk is de domotica daar bij ’t OCMW zo ingesteld dat als de zonnewering uitgeschakeld wordt, die voor een week geblokkeerd blijft. Of zo. De prutsers.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: