Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

 1. Alsof mijn muis een eigen leven leidt, kom ik hier telkens op terug…

  Wil er iets op zeggen…
  Maar wat?
  En, mag dat wel?

  Zorg goed vor jezelf meisje, trek je even nergens iets van aan, en kruip in je bed… Slapen helpt, echt.

  Stuf,
  N.

 2. ik kan er helemaal inkomen. Met al die strubbelingen met de G’s van Yves heb ik hetzelfde gevoel, in bed kruipen en er de eerste tijd niet meer uitkomen, want mijne moed zit voor ’t moment in mijn schoenen en ik denk de moed van Yves ook. Laten we hopen dat er geen ‘vervelende’ dingen opduiken bij Houvast, want ik denk dat dit er dan wel (weer eens) te veel zou kunnen aan zijn …(en dan zou ik het wel kunnen begrijpen…)

 3. ’t Is een rotgevoel hè Mara 🙁

  Zou toch gemakkelijk zijn om in je bed te kunnen kruipen, en er pas weer uit te komen als het allemaal weer opgelost is. Maar da’s een beetje te simplistisch zeker 🙄

  Soit, veel courage voor jou en Yves. Hopelijk komen alle G’s op hun pootjes terecht.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: