De eerste schooldag is goed verlopen.

Milan: eigenlijk gewoon meer van hetzelfde. Lieve juf, klasgenootjes OK, en van de lessen vertelt hij niet veel. Wel weer thuisgekomen met hoofdpijn.

Janna: 2 klastitularissen (en niet de gevreesde mevrouw van geschiedenis), economie kijkt ze naar uit, dactylo vind ik fantastisch dat ze dat nog leren op school, alles dik in orde en een pak rustiger dan vorig jaar. Domper op de vreugde: muziekschool loopt niet van een leien dakje. De leerkracht traverso heeft een plaatsje gevonden in een orkest en geeft dus lesuren op. Traverso is nog niet besteld, en een vervangleerkracht is er nog niet. Ik hoop dat alles in orde komt…

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: