Leuke maandagse vraagjes van Tales from the crib.

Wat zou je liever opgeven: je televisie- of je internetaansluiting?

Televisie buiten. Zonder twijfel.

Wat was je eerste internetervaring? Herinner je je de eerste website nog die je ooit bezocht?

Mijn eerste internetervaring (ergens in 1998 dacht ik, of 1997) was met een modempje waarmee ik via iemand anders internetverbinding mocht surfen 😀 Was hij aan het surfen, dan kon ik niet. E-mail mocht ook niet. Ik was toen nog zó dom dat ik nog niet van webmail dinges gehoord had. Het heeft me wel behoed voor het gebruik van Hotmail.

De eerste website die ik bezocht, herinner ik me niet meer. Ik herinner me wel dat ik toen Mellon Collie and the Infinite Sadness ontdekt had, en dat ik uren doorbracht op Pumpkins sites als netphoria en spfc en starla en en en… veel sites die nu niet meer bestaan.

Waarvoor zou je het internet niet meer kunnen missen?

Zoveel. Om feeds te lezen, te bankieren, dingen op te zoeken, te houvasten, te neopetten, nieuws te lezen, te zonderdanken…

Welke websites bezoek je elke dag minstens één keer?

Miljaar, zoveel. Zonderdank natuurlijk (maar da’s een beetje vals spelen), Houvast, het KMI, die van de bank, Google, Neopets… en nog veel meer waar ik nu niet aan denk.

Wat heb je het laatste online gekocht?

Tickets voor Tool, juij!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?