De dagen vliegen hier gelijk onnozel voorbij. Gaan werken, in de namiddag vanalles doen, en dan moet ik ’s avonds nog feeds lezen en Neopetten en wat daar nog allemaal is. Deze namiddag bijvoorbeeld boodschappen gedaan. Naar de Superconfex waar het uitverkoop was en alles aan -50 en -70%, zelfs nieuwe collectie. Drie broeken voor Janna, twee broeken voor mij, 2 t-shirts met lange mouwen voor Janna, 1 idem voor mij en een trui voor Jens, dat alles voor 55 Euro. Niet slecht, vind ik. Hopelijk zijn die broeken voor Janna goed. En dan nog naar den Aldi. Was doen tussendoor, wat opruimen, eten maken, en zo is de dag weer gepasseerd.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Nieuwe collectie aan zo veel korting?! Sluit die winkel? Jij hebt goed (= goedkoop) gewinkeld vandaag. Over de Aldi gesproken, vanaf vrijdag 25/8 hebben ze er (zoals steeds eenmalig) lekkere Spaanse tapa’s: Serrano ham, olijven, inktvis, tonijn, … allemaal mmmmm.

  2. Sluiten of verbouwen, vermoed ik. Superconfex op de Corneel Heymanslaan (zo heet dat daar, denk ik toch), vlak naast Strobbe, aan het UZ.

    Volgende woensdag staan we weer in den Aldi, de Spaanse specialiteiten zullen aan ons ook welbesteed zijn šŸ™‚

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: