Vandaag ben ik het punt van ontploffing wel dicht genaderd.

We wilden ons niet zomaar neerleggen bij wat de madame van Cornelis zei, namelijk dat er voor mijn GSM geen datakabel bestond. Nic dus wat opgezocht op tinternet, en tuurlijk, dat bestaat. Even opgezocht waar er verdelers van Samsung zitten in de buurt. En vandaag op pad. En bij Euro Center was het meteen prijs: ja wij hebben dat, en da’s voor alle Samsungs hetzelfde. Dus als gelukkige eigenaar van een datakabeltje naar huis.

Terug thuis: dat doet niks. Aansluiten op PC, geen herkenning, niks. Software gezocht, gevonden, maar daar gebeurt niks mee. Kon zelfs niet updaten. Grrrrr. Nog eens goed op de doos gekeken: tiens, daar staat toch een type GSM op. ’t Is daarom dat dat niet marcheert.

Terug naar Euro Center, daar kreeg ik zonder probleem mijn geld terug, maar werd niet gepiept van opzoeken en/of bestellen. Ook niet door mij. Nog even langs All Communications (hun website is om te gillen), guess what, die zijn dicht vandaag.

Goed jongens, dan bestel ik het wel online. ’t Is dan nog goedkoper ook. En dan moeten we niet meer door de regen. Hoewel ik dan wel moet wachten. Maar ze rekenen geen verzendingskosten aan. Afwachten nu!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?