Urgh. Eerste dag na de vakantie. Ik kom aan op het werk: mijn stoel is gepikt. Stoel gaan zoeken. Wil mijn PC opzetten: mijn muis is gepikt. Muis gaan zoeken. Ik wil inloggen op onze server: alles is veranderd, geen toegang. Wachten op collega. Probleem gefixt. Ik wil een Word-document openen: niks van. Lukt niet. Op geen enkele manier. Was al een probleem van vóór het verlof, maar toen fleste mijn PC door de hitte. Hitte is er niet meer, probleem wel. Office opnieuw geïnstalleerd, nope, probleem blijft. Collega vanalles uitgeprobeerd, nope, probleem blijft. Dan maar alles wat ik nog nodig heb gebackuped, en vanavond wordt Windows opnieuw geïnstalleerd. En hopelijk werkt alles dan naar behoren.

Oh what fun.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Mja, bekijk het positief…
    Als Windows nu ineens opnieuw geïnstalleerd wordt, dan werkt alles binnenkort waarschijnlijk weer als nieuw, beter dan voordat het in de soep draaide 😉

    Elk nadeel hep zun voordeel 😉

  2. ’t Zal me benieuwen, wordt in ieder geval vervolgd.

    En als het weer lekker marcheert, kan ik me nog een voormiddagje bezighouden met vanalles installeren ipv. werken 😆

Zeg het eens?