Na zowat 2 en een halve maand thuis, ben ik maandag weer aan het werk getogen. Met goeie moed kan je het niet echt noemen, en al zeker niet met deze temperaturen. Gisteren was het er rond de middag al boven de 31 graden.

Ik ben er exact twee dagen in geslaagd me niet (al te veel) te ergeren. Maar vandaag was het alweer meer dan genoeg. Collegaatje heeft een server vervangen, en dat draait volledig en de soep nu. Maandag wist ik begot zelfs niet hoe ik op m’n eigen PC moest inloggen, en duurde het anderhalf uur vooraleer ik iets kon doen. Pffff, niks van aantrekken, ’t is maar de eerste dag. Gisteren lukte het ook nog om rustig te blijven, maar vandaag niet meer.

Inloggen op de server van ons sociaal secretariaat lukt vanop mijn locale PC. Maar aan mijn bestanden kan ik enkel via de server. Ben ik bezig op de server van het sociaal secretariaat, heb ik gegevens nodig die ik zelf eerder in een excel bestand bewaard heb: programma afsluiten, mail en browser afsluiten, afmelden van locale PC, inloggen op onze server, bestand zoeken en doormailen naar mezelf, terug afmelden, weer aanmelden op locale PC, weer inloggen op server sociaal secretariaat, mail ophalen… enzoverder. Printen kan ik niet op de locale PC, wel op de server. Dus zelfde procedure om iets te printen. Om compléét gek van te worden, en tijdverlies van hier tot ginder.

Na 3 uur ben ik dus compleet opgedraaid naar huis vertrokken. Als het morgen niet opgelost is, wurg ik mijn schat van een collega.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. Ik hoop voor jou dat die schat van een collega op de hoogte is van de hoogdringendheid van het zoeken naar een oplossing dan…

    Tenzij ze in de Nieuwe Wandeling airco hebben, dan is het misschien nog niet zo een slecht gedacht 😉

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: