Vandaag is het precies 2 maanden dat ik thuis zit. Ziekentrok. Burn-out, het zware woord depressie wilde de dokter eerst niet vernoemen, maar later deed hij het toch.

Het kwam eigenlijk neer op volledig op zijn, een hoofd vol rondrazende gedachten en ‘ik moet nog dit en ik moet nog dat’, en geen courage meer om eraan te beginnen.

Stilletjesaan betert het. Zonder noemenswaardige medicatie (alleen is de dosis van iets wat ik al nam, dat ’toevallig’ ook hielp tegen mijn migraine-aanvallen, wat opgedreven). Met veel rust, weinig moeten, veel mogen. Thuis blijven, meer slapen, veel lezen, weer wat meer sociale contacten opbouwen.

Nog 2 weken ben ik thuis, en dan ga ik wellicht weer aan het werk. In het begin van de zomervakantie, dan is het op het werk wat rustiger. En kan ik kort daarna weer wat verlof nemen ­čśÇ

Gelukkig mocht ik van den doktoor nog altijd computeren ­čśÇ

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?