Het meiske slaat in paniek, examen geschiedenis morgen. Het meiske heeft op voorhand niet veel gestudeerd, dat gaat toch niet, op voorhand studeren voor geschiedenis. Want dan ben je het toch allemaal vergeten. En nu is het avond, en heeft het tijd verloren door naar de muziekschool te moeten, en nu weet het niet meer waarin of waaruit. Dus pogingen van de mama om het meiske te kalmeren (gaat nogal moeilijk want als het in het meiske haar hoofd zit, zit het niet elders). Nu zit het meiske in bad, en hopelijk gaat het daarna weer wat beter. Het meiske is in bad geweest, is wat gekalmeerd, en kan nu op mama’s slaapkamer (alwaar minder prullen zijn om haar af te leiden) nog wat verder studeren. Grrrrrrrrrr… volgende week zijn de examens gedaan.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?