Of beter, me met de auto laten rijden… veel anders zit er niet op, als je geen rijbewijs hebt šŸ™‚

Het was leuk, heel leuk, een stuk Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen afgedweild, en geen beetje autosnelweg gezien.

Rond half vier thuis vertrokken (na lummelen, badderen, lanterfanten, bedderen, rondhangen, badderen), eerst over Deinze en Tielt naar Ingelmunster. Vandaar over Oostkamp en Brugge, en de bedoeling was naar Wenduine of De Haan. Maar ons in Brugge een beetje misreden (ik kan de verkeersborden nauwelijks lezen en Nic let er niet altijd op ;-)), zodat we in Knokke terechtkwamen. Dan toch gewoon via Heist, Zeebrugge, Blankenberge naar Wenduine, ah ja. Daar een hƩƩrlijke portie friet met hamburger gegeten, op de dijk en de rotonde gelopen, naar het huisje op de top van de duin, en vandaar terug naar de auto. En terug naar Gent via Brugge, Maldegem en Eeklo.

Dat laatste stuk een beetje weemoedig, dat wel. Met herinneringen aan hoe mijn ma graag met ons naar de zee reed, en hoe we dan terugkeerden via de ‘oude baan’, met de hitte in onze kleren, de zon in ons haar en het zand tussen onze tenen.

Mooi. Rond half tien thuis met een hoofd wemelend van indrukken, en een lijf nog nawiegend van het geschommel in de auto.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?