Ik snap niet hoe die mensen een verslag maken van het songfestival. Of het zou moeten zijn dat het rechtstreeks is, met de laptop erbij. Want de TV staat op, het festival op de achtergrond, en voor mij is het één brij van gelijkaardige nummers, witte kostuums en valse noten.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. Pfff.. Mij interesseert het zo erg dat ik het noch gisteren, noch vandaag gezien heb. Straffer nog, ik wist tot gisterenavond niet eens dat dat nu was 🙂

    Het verslag zal inderdaad wel rechtstreeks met de laptop moeten gebeuren, anders is het me een raadsel hoe ze onthouden wat wat ook alweer was. Een commerciële bedoening, met elk jaar weer nagenoeg dezelfde nummers. Veel glitter en weinig glorie.

    Als je het een keer gezien hebt weet je het wel zeker?

Zeg het eens?