Brief van FOD Financiën in de bus. Met een blij hartje opengescheurd, want ik verwachtte een teruggave. Groot was dan ook de desillusie: 409 euro opleggen. Auw!! Verwondering ook. Alleenstaande, 2 kinderen ten laste, parttime job… heu? Opleggen?

Brief een paar dagen laten liggen. Brief nog eens bekeken. Tiens? Daar staat nergens op dat ik twee kinderen ten laste heb? Dat ik alleenstaande ben? Hmz? Nog eens checken. Dubbelchecken. Eens vragen aan de geliefde wat er bij hem opstaat. Dat klopt niet.

Gebeld naar het nummer in Brussel. Ah Mevrouw, dat is inderdaad niet ingevoerd. Belt u maar naar het nummer in Gent, dan wordt een automatische rechtzetting gedaan. Gebeld naar het nummer in Gent, en inderdaad, een rechtzetting zal worden nagestuurd.

Oef.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: