Team C*Tien – 1.000 kilometer spaghetti – Schrijf je snel nog in!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

In 2016 zette Maja voor het eerst een team op poten – Team C*tien – om mee te fietsen met de 1000km ten voordele van Kom op tegen Kanker. Om zo het kankeronderzoek mee vooruit te helpen. Ter nagedachtenis van haar mama (Anne’s oudste zus), die in 2009 overleed aan maagkanker.

Vorig jaar reden er al 3 teams samen met haar de 1000km voor Kom op tegen Kanker. Broer Milos was in zijn eentje een volledig team, en fietste op 4 dagen (in de hitte! wat was het een warme hemelvaart in 2017) de 1000km.

Dit jaar (zoals naar gewoonte tijdens het hemelvaartweekend) gaan ze voor 4 teams. Wat dus wil zeggen dat er niet minder dan €20.000 ingezameld moet worden.

Ik ga dit jaar ook meefietsen. Voor Anne’s zus, en voor Anne. En voor iedereen die met kanker geconfronteerd wordt.

Om die €20.000 in te zamelen, wordt op 24 februari een spaghetti-avond georganiseerd. Hieronder vind je alle nodige informatie in verband met dit eetfestijn voor het goede doel. Er is spaghetti à volonté en een dessertje, en er is ook vegetarische spaghetti. En ik kan u verzekeren: het is lekkere spaghetti. Deze spaghetti-avond vindt plaats in Wetteren.

Heb je zin om ons te steunen en te komen eten, schrijf je dan gerust in. Jullie zijn meer dan welkom. Ik ga ter plaatse helpen samen met mijn zzon en dochter, Jens en Lies, Anne gaat met wat trouwe aanhangers (ofte haar ouders en kinderen) spaghetti eten tijdens de eerste shift. Trouwens, je kan er ook voor kiezen je portie spaghetti ter plaatse af te halen!

Past 24 februari niet, lust je geen spaghetti, of vind je Wetteren te ver (waarvoor alle begrip), maar wil je wel de actie Kom op tegen Kanker en Team C*tien steunen? Dat kan via de pagina en door te klikken op de knop “steun dit team”. Of je kan ook een gift storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van “GIFT” (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170 151 559. (Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift fiscaal aftrekbaar).

Zoals beloofd hieronder alle informatie ivm. de spaghetti-avond:

Wat? Spaghetti (ook vegetarisch) à volonté en dessert

Waar? Scheppersinstituut, Cooppallaan 128, 9230 Wetteren

Wanneer? Zaterdag 24 februari 2018: Shift 1 om 17u – Shift 2 om 20u

Prijs?

Volwassenen: 12 euro
Kinderen 6 tot 12 jaar: 6 euro
Kinderen -6 jaar: gratis

Hoe schrijf je in?

  1. Je vult dit online-formulier in:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfR4hqv-6ZGeo_qson128oGhfm5MIl89-Zpa-QPOETjRnAVPw/viewform
    (lukt het niet met dit online-formulier, vraag dan gerust aan een lid van Team C*tien om je te helpen!)
  1. Je schrijft het juiste bedrag voor jouw spaghetti(s) over naar BE65 6528 5480 4296

Indien je nog vragen hebt over je inschrijving, kan je altijd mailen naar teamctienkalken@gmail.com.

Wij hopen op je komst!
Team C*tien
https://onze1000.blogspot.be/
https://www.facebook.com/teamctien/