Namiddag in het park

Gisteren een heel fijne namiddag gehad. Nichtje Marijke, die er tot haar spijt niet bij kon zijn op onze trouw, is haar schade komen inhalen, samen met Sam en Li.

Na cake en muffins zijn we erop uitgetrokken, naar het vernieuwde Sint-Baafskouterpark. Drie straten van ons, vlak achter de school van de kinderen, en schaam op ons, we waren er nog niet eens eerder geraakt. En we hadden dit al veel eerder moeten doen, want de kinderen hebben er zich ongelooflijk geamuseerd.

Een soort natuurlijke speeltuin voor wildebrassen, een brede brug over een waterpartij, mooie wandelpaden voor mama’s met Liekes in de buggy, zandbakken, veel hoekjes en verborgen plekjes voor de kinderen om te ontdekken, de klassieke speeltuin in de buurt van het zwembad… de kinderen holden van het ene naar het andere en verveelden zich geen moment. Li kreeg in de speeltuin haar vieruurtje, en mocht dan ook even de buurt verkennen, lekker kruipen in het gras en zand. Daarna traagjes weer terug richting uitgang bij de Wijze Boom, de kinderen wilden nog veel langer blijven, maar we zullen dit nog eens herhalen. Want we hebben de helft van het park nog niet eens gezien.
En zo weten Jens en Lies meteen dat hun tweewekelijkse tripjes met de klas naar het zwembad ook een plezier zullen zijn!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: