DSC_1331

Ik heb veel naaidingen te bloggen de komende week, het #projectblogboek zal er een beetje bij inschieten. Geen ramp, want ik ben aan het dubben over wat ik met de volgende opdracht moet (schrijf een tutorial) (suggesties? laat maar komen!).

Wegens cuteness overload ga ik van start met de volgende babyslofjes. Ik kocht op Craftsy een patroontje van slofjes die een beetje simpeler zijn dan de (erg schattige, ik geef toe) baby booties. Zag er op het eerste zicht wat minder gepriel uit.

Maar ik beging natuurlijk de fout om met het kleinste maatje te beginnen. En daar verslikte ik me weer in, het keren was niet simpel. Ook al omdat ik 2 spelden had laten zitten binnenin, wat het keren er nóg moeilijker op maakte.

Ook het sluiten van dat keergat gaat me nog steeds niet goed af. Ik kan het niet mooi, het blijft altijd bobbelig en goed zichtbaar. Maar ik doe koppig voort, oefening zal wel kunst baren zeker? Op termijn?

DSC_1343

Ze zien er in ieder geval heel schattig uit. Dit zijn de perfecte projectjes om overschotjes op te gebruiken. Voor de buitenkant gebruikte ik een stofje dat eerder al diende voor een pyjama voor Meneertje Mertens. De binnenkant is fleece die ik vond ik de vele stapels stof die ik al kreeg van De Andere Oma Nadine.

Ik naaide er voor een keer zelfs een labeltje in!

DSC_1350

En kijk, zowaar een foto voor de fotoles. (waar ik ook eens mee verder zou moeten doen).

DSC_1351

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?