Firefox 3 beta 1 beschikbaar

Voor de durvertjes onder ons: Firefox 3 beta 1 staat ter beschikking (download hier). Wat er nieuw is in deze versie, lees je hier. In ‘t kort: veiliger, gemakkelijker te gebruiken (o.a. wachtwoord management, add-ons gemakkelijker te installeren, nieuwe download manager, volledig nieuwe aanpak van bladwijzers, enzovoort), makkelijker aan te passen aan je persoonlijke noden…

Opgelet: een beta-versie installeer je alleen als je vertrouwd bent met het gebruik van je PC en browser. Zijn je profiel en bladwijzers onmisbaar, neem dan een backup. Firefox 3 beta 1 bestaat al in het Nederlands, maar wees erop voorbereid dat er nauwelijks add-ons beschikbaar zijn, vooral wat betreft de bladwijzers (doordat dit systeem volledig herwerkt is, moeten ook de add-ons hiervoor grondig aangepast worden).

Één reactie op “Firefox 3 beta 1 beschikbaar

Reacties zijn gesloten.