Zonderdank

Old School New Body Results Old School New Body Review Reviews For Old School New Body Old School New Body Amazon Old School New Body Contact Old School New Body Uk Old School New Body Eating Plan Old School New Body Fx4 Old School New Body Workout Book Building Wooden Boats Videos Wood Boat Building Plywood Wooden Boat Making Plywood Boat Building Plans Small Wooden Boat Plans Wood Boat Building Books Michael Kors Large Jet Set Jeweled Python Print Multifunction Ca Kors iPhone Wristlet Black Patent PythonEmbossed Leath Michael Kors Large Jet Set Jeweled Python Print Multifunction Ca Kors iPhone Wristlet Black Patent PythonEmbossed Leath Michael Kors Jet Set Pebbled Continental Wallet Black Michael Kors Jet Set Travel Continental Wallet Blue Michael Kors Large Jet Set Travel Satchel PALM Michael Kors Large Audrey Satchel White Michael Kors Jet Set Logo Multifunction Tote VANILLA Canada Goose Victoria Parka For Men and Women Sale Online 2014 Michael Kors Small Bedford Tassle Pebbled Messenger Bag White Michael Kors Exclusive iPhone 5S 5C 5 4s 4 Wallet MK Mono MICHAEL KORS Pave Chain Link Toggle Bracelet Michael Kors Large Jet Set Gathered Tote Brown Michael Kors Jet Set Camo Travel Wallet On A Chain black Michael Kors Jet Set Macbook Travel Tote LUGGAGE Michael Kors Medium Brooke Shoulder Bag White Michael Kors Medium Cynthia Logo Satchel VANILLA GOLD Kors Medium Jet Set Travel Slim Wallet LUGGAGE Michael Kors Jet Set Logo Checkbook Wallet Brown Michael Kors Jet Set TopZip Saffiano Tote LUGGAGE Michael Kors Gia Shoulder Flap Bag CARNATION Kors Medium Bedford Tassle Convertible Shoulder Bag LUGG Michael Kors Large Jules Drawstring Shoulder Bag apple green Michael Kors Medium Jet Set Travel Slim Wallet WHITE Kors Large Selma TopZip Satchel Dark olive Michael Kors Large Miranda Colorblock Tote BLACK Michael Kors Medium Cynthia Saffiano Satchel NAVY Michael Kors Continental Logo Wallet VANILLA Michael Kors Large Cynthia Logo Satchel Brown MICHAEL KORS Bradshaw Silver Tone Watch Michael Kors Bedford Flap Crossbody White MICHAEL KORS Pave Gold Tone Bangle Michael Kors Miranda Zipper Shoulder Bag Black Michael Kors Large Studded Straw Shopper NATURALPALE GOLD Michael Kors Jet Set Snake Print Continental Wallet Sand
 • Geef je e-mailadres in om op deze blog te abonneren en meldingen te ontvangen van nieuwe berichten via e-mail.

  Voeg je bij 31 andere abonnees

 • Kalender

  januari 2015
  M D W D V Z Z
  « jun    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Categorieën

 • Archief

  1. Reacties en berichten zijn steeds welkom.

Firefox 3 beta 1 beschikbaar

Posted by Satur9 on november 21st, 2007

Voor de durvertjes onder ons: Firefox 3 beta 1 staat ter beschikking (download hier). Wat er nieuw is in deze versie, lees je hier. In ‘t kort: veiliger, gemakkelijker te gebruiken (o.a. wachtwoord management, add-ons gemakkelijker te installeren, nieuwe download manager, volledig nieuwe aanpak van bladwijzers, enzovoort), makkelijker aan te passen aan je persoonlijke noden…

Opgelet: een beta-versie installeer je alleen als je vertrouwd bent met het gebruik van je PC en browser. Zijn je profiel en bladwijzers onmisbaar, neem dan een backup. Firefox 3 beta 1 bestaat al in het Nederlands, maar wees erop voorbereid dat er nauwelijks add-ons beschikbaar zijn, vooral wat betreft de bladwijzers (doordat dit systeem volledig herwerkt is, moeten ook de add-ons hiervoor grondig aangepast worden).

One Response to “Firefox 3 beta 1 beschikbaar”

 1. mich Says:

  ik wil ook pivot beta 3

 • Nike KD Shoes
 • KD 7
 • Cheap Nike Free
 • Nike Free
 • Cheap Air Max
 • Air Max Shoes
 • Cheap UGG Boots
 • Lebron Shoes 12
 • Jeremy Scott Wings
 • Jeremy Scott Shoes
 • Lebron James Shoes
 • Adidas Porsche Design
 • Kobe Shoes
 • Cheap Kevin Durant Shoes
 • Kevin Durant Shoes
 • Lebron 11
 • Porsche Design Adidas
 • Cheap KD Shoes
 • Lerbon James Sneakers
 • Cheap KD Shoes
 • Herve Leger Dress
 • Lebron Shoes
 • Porsche Design Shoes
 • Lebron Shoes
 • Lebron James Shoes
 • Nike Shoes
 • Cheap Coach Bags
 • louis vuitton purses
 • cheap nba jerseys
 • Lebron James Shoes
 • Cheap Kobe Shoes
 • Kobe Shoes
 • KD Shoes
 • louis vuitton
 • KD Shoes
 • Sacramento Kings Jerseys
 • Washington Wizards Jerseys
 •  
  %d bloggers op de volgende wijze: